Terapeut & Coach

Lisbeth Stig - Tillid og Nærvær

 

Eksamineret Terapeut og Coach fra Life Academy, Århus

 

 

Hvad kan en terapeut og coach hjælpe med?

Som terapeut og coach støtter jeg mennesker med mange forskellige problemstillinger. Eksempler på udfordringer i livet kan være:

-       Forandringer, fx skilsmisse, sygdom eller sorg

-       Stress og angst

-       Jobskifte

-       Manglende balance mellem privat- og arbejdsliv

-       Problematikker omkring selvtillid/selvværd

-       Parforholdsproblemer

-       At nå i mål med dét, du drømmer om

Hvordan foregår terapi?

Igennem et samtaleforløb, møder jeg dig i positiv energi og med stor rummelighed. Jeg sætter dig i fokus, når du har brug for at mærke, hvad der er vigtigt for dig at lære, eller blive opmærksom på, omkring dig selv.

Med forskellige tilgange og teknikker, som er tilpasset dig, vil jeg i rolige omgivelser, vejlede dig hen mod et liv med mere balance og overskud.

Hvad fokuserer man på i samtalen?

En helt central del af terapien er, at du lærer at lytte til din krop. Din underbevidsthed lagrer nemlig alt det, du oplever i din krop. Derfor kan du få mange indsigter om dig selv ved at lytte til, hvad den fortæller dig.

Derigennem bliver det også lettere for dig at forstå, hvorfor du reagerer eller føler som du gør i forskellige situationer.

Min fornemste opgave er derfor at hjælpe dig til at åbne op for muligheden for at se på dine udfordringer, og finde veje til, hvordan du kan blive opmærksom på dem - så du, når du er klar til det, bedre kan finde DIN vej til at kunne løse dem.

Hvad kan man forvente af et samtaleforløb?

Jeg vil lytte til dig, være nærværende og give dig lov til at mærke, hvad der sker inde i dig, når du kommer i bedre kontakt med dig selv. Du kan forvente at få præcis den støtte, du har brug for - også når livet til tider er svært og kan føles sårbart.

Undervejs i forløbet får vi åbnet op for, hvordan du kan vende problemer til læring, få positiviteten til at fylde mere, og skabe de forandringer i dit liv, som giver dig mere energi og mere plads til at være dig. For nogle er få sessioner nok, og for andre tager processen længere tid.

Som terapeut har jeg særlig fokus på tillid og nærvær i relationen. Samtalen afsluttes altid i en positiv energi, så du kan føle dig godt tilpas, når du går ud ad døren.

Hvorfor blev jeg uddannet terapeut og coach?

Jeg har det meste af mit liv levet med den følelse, at det ofte var så synd for mig. Denne offerrolle har fulgt mig gennem mit voksne liv, og jeg har derfor tit givet andre skylden, når noget ikke lige gik min vej.

Når jeg har mødt udfordringer, og livet har været svært, har jeg ofte udadtil reageret med et smil på læben, - sagt til mig selv: jeg er stærk, og har brugt humor til at aflede, så ingen kunne se, hvordan jeg i virkeligheden havde det.

I dag ved jeg, at det var mit forsvarssystem som beskyttede mig. Fordi jeg dengang ikke kunne se, at jeg skulle have taget ansvar for mit eget liv - og stå ved det!

Gennem terapi og coaching, har jeg fået øjnene op for, hvad det vil sige at kunne slippe mine egne trælse overbevisninger og mønstre, som ikke gavner mig.

Hvordan jeg kan komme videre, når jeg føler mig fastlåst i en bestemt situation. Hvordan jeg kan se på mig selv, og erkende, at det kun er mig, der kan gøre noget ved det, som jeg er træt af. Eller accepterer det, som jeg i øjeblikket ikke kan gøre noget ved.

Så jeg nu kan leve mit liv, som jeg ønsker det.

Derfor banker mit hjerte for at støtte andre til at leve et liv i lethed og accept. Uden alle de begrænsninger, som vi sætter for os selv. Og ikke mindst, uden alle de begrænsninger vi føler, at andre sætter for os.

Så vi kan lære at være kærlige og rummelige overfor os selv. For det du sender ud - er det, du får tilbage.

 

Jeg har naturligvis tavshedspligt.

 

Du kan kontakte mig på 20336707. 

 

PRISER:

Betaling ved ankomst.

Første samtale ......650,- kr. Varighed max. 1 ½ time.

Efterfølgende ....... 500,- kr. Varighed max. 60 min.

Når du efter første samtale booker flere tider,

kan du vælge at købe en samlet pakke

a` 5 sessioner til ialt....... 2000,- kr.

( Du får derved den sidste session gratis)

Der betales ved bestilling af de 5 sessioner.